www.neuero.se  

Webbshop »

Användarnamn:
Lösenord:

Sök: 

Kontaktuppgifter

info@neuero.se
tel: 0774-482880

neuero scandinavia
Neagri AB
Kämpelandet
SE-696 96 Zinkgruvan


 
start    produkter    montage o serviceåtagande    gdpr    om neuero    nyheter    

företag/partner

NEUERO-FARM är ett av Tysklands ledande företag beträffande tillverkning av spannmålsutrustning så som torkanläggningar, lagringssilo, torksilo samt tillhörande utrustning, se mer på www.neuero-farm.de .
Man vill nu ytterligare stärka positionerna på den Svenska och Scandinaviska marknaden.

Neuero Scandinavia, NEAGRI AB är ett nischat företag som säljer, servar och monterar utrustning för ensilagehantering och utfodring i Scandinavien.
I Sverige via direktförsäljning, I Norge även via en agent samt i Finland tillsammans via Hankkia.
Under föregående år utvecklades hemsidan, som ni just nu besöker. Besöksantalet är frekvent och överstiger genomsnittligen 100 besök per dag. Hemsidan innehåller förutom produktinformation, även en väl fungerande webbshopp, där reservdelar kan beställas dygnet runt.
Lagerhållningen av reservdelar och maskiner sker i Värnamo och sköts av NEAGRI service AB, företagen har en vinstgivande omsättning på tillsammans 10-12 miljoner på årsbasis.
Produktprogrammet direktimporteras från väletablerade leverantörer i branschen så som NEUERO-FARM (www.neuero-farm.de) , VALMETAL (www.valmetal.com)  och PERMASTORE tanks & silo (www.permastore.co.uk) . Produkterna består bla av silotorn, fläktar, fylltömmare, foderblandare, bandfoderfördelare, transportörer mm.
Utöver dessa huvudleverantörer finns ett antal specialleverantörer av tillbehör och kringutrustning för montage och driftsfunktioner av ovanstående utrustning. En etablerad och utvecklingsbar kontakt finns också av varumärkena SEKO mix och blandarvagnar (www.sekospa.com) , MENGELE snitt och lastarvagnar (www.mengele-agrartechnik.de) och HELLY-HANSEN (www.helly-hansen-spesialprodukter.no)

Låter detta intressant för dig, så söker vi nu företag/partner som vill vidareutveckla denna nisch av i första hand spannmålsutrustning, men även ensilage systemet.
Då vi tillsammans med NEUERO-FARM har en monter på ELMIA inomgårdsmässan i Oktober, skulle denna tidpunkt vara lämpligt för en introduktion och ett nytt avstamp.

Vi är öppna för intressenter och diskussioner av olika lösningar, kontakta oss redan i dag.


för en enklare vardag

Neuero Scandinavia
Neagri AB
www.neuero.se

tel 0774-482880


Roger Sjödahl 070-8934110  roger.sjodahl@neuero.se
Johan Sjöberg 070-3206813 johan.sjoberg@neuero.se
© copyright 2020 Neagri AB. Alla rättigheter förbehålles. www.bravomedia.se