www.neuero.se  

Webbshop »

Användarnamn:
Lösenord:

Sök: 

Kontaktuppgifter

info@neuero.se
tel: 0774-482880

neuero scandinavia
Neagri AB
Kämpelandet
SE-696 96 Zinkgruvan


 
start    produkter    montage o serviceåtagande    gdpr    om neuero    nyheter    

svenska neuero

Vår hemsida har blivit en succe med upp till 100 besökare per dag. Då vi frekvent har en dialog med kunder via hemsidan, telefon och på mässor, får vi ofta frågor angående NEUERO. Detta är ju befogat då det under en period varit turbolent och det florerat en del rykten och missförstånd runt NEUERO
 
Neuero-Farm i Tyskland (se mer på www.neuero-farm.de) är det bolag som tillverkar, leverarar och äger det kännda varumärket NEUERO, med sin runda logga med tre ax.
 
Under en längre period var bolaget Svenska-Neuero importör och återförsäljare av NEUERO produkter. Detta bolaget försattes i konkurs i början av 2006. Då konkursförvaltaren avvecklade konkursboet såldes bla. det PRV registrerade bolaget och namnet "svenska neuero". Detta bolag har i dag således inget med Neuero-farm i Tyskland och varumärket NEUERO att göra.
Neuero-Farm vårdar sitt varumärke via produktutveckling och juridisk bevakning av plagiat och kopiering av sina produkter, som kan förekomma på marknaden.
 
Våren 2006 startade Neuero Scandinavia NEAGRI AB upp sin verksamhet i sammråd med Neuero-Farm, med import och försäljning av bla NEUERO produkter från Neuero-Farm.
 
Vi hoppas detta förklarar en del otydligheter och att vår hemsida skall ge er enklare hantering och inköpsmöjligheter av delar och maskiner av NEUERO produkter.
 
Hälsningar                                                   
 
Neuero Scandinavia Neagri AB
 
Johan Sjöberg    Roger Sjödahl
© copyright 2022 Neagri AB. Alla rättigheter förbehålles. www.bravomedia.se